Wednesday, 9 April 2014

KURSUS MEMBUAT PERABUT

Salam.
Saya banyak menerima pertanyaan dari pengunjung-pengunjung tentang kursus asas membuat perabot hujung minggu. Mereka mencadangkan kepada saya supaya saya dapat mengendalikan kursus membuat perabot pada hujung minggu. Saya rasa satu cadangan yang baik. Disamping saya dapat mengenali pengunjung-pengunjung setia blog saya, saya juga dapat memberi sedikit ilmu yang ada untuk dimanafaat kepada semua rakan-rakan. 
Sekarang saya sedang mengumpul cadangan daripada rakan-rakan mengenai kursus yang saya akan jalankan nanti. Untuk pengetahuan rakan-rakan kursus yang akan saya jalankan nanti hanya boleh menampung 20 orang peserta sahaja. Ini kerana bilik kuliah dan bengkel saya agak terhad. 
Masa mungkin pada hujung bulan mei atau bulan Jun. Harap rakan-rakan boleh bagi cadangan.
Segala cadangan boleh dihantar ke email : skillperabut@gmail.com

120 comments:

  1. da bukak penyertaan ke? saya nak nak daftar kalau tak der aral melintang.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam En. Ramli. Sekarang ni belum bukak lagi. Saya sedang setkan tempatkan bilik kuliah dan bengkelnya. tq

      Delete
  2. Cikgu saya amat berminat untuk mengikuti kursus yg Cikgu akan adakan pada hujung minggu.. harap blh email saya bila kursus akan bermula.tq email add: edda73@gmail.com

    ReplyDelete
  3. terima kasih atas perhatian anda. Skrg ni saya sedang setkan tempat untuk lebih teratur. Tunggu saya email atau saya akan maklumkan melalui blog saya ini. terima kasih.

    ReplyDelete
  4. saya juga berminat mempelajari kemahiran ini cikgu. firdaus
    dausdaus20@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Kalau dah nak mula kan jangan lupa info saya..

    ReplyDelete
  6. saya berminat untuk menyertai kursus ni. tlg email ke safwanmeor@gmail.com klu tuan jalankan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. saya dah simpan email tuan . Insaallah saya akan maklumkan.

      Delete
  7. Salam..saya nak join boleh... Berminat sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. tolong emailkan no yang boleh dihubungi ke skillperabut@gmail.com.

      Delete
  8. Saya berminat untuk turut serta

    hanafiah.ahmad@gmail.com

    ReplyDelete
  9. terima kasih tuan. saya dah simpan email tuan. Insaallah saya akan hubungi.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,
    saya juga berminat turut serta.....

    zoul_seaorga@yahoo.com.my

    terima kasih diucapkan

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum cikgu, saya juga berminat untuk turut serta dalam kursus membuat perabot.... hanz.maju@gmail.com

    ReplyDelete
  12. salam. Insaallah nanti saya akan maklumkan .t.kasih

    ReplyDelete
  13. Salam....saya juga berminat untuk turut serta dlm kursus ni. biranjuki@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Terima kasIh tuan. Nanti sya maklumkan.

    ReplyDelete
  15. Saya berminat Tp dimana ya.. Sebab saya di perak.. Shahrizal575@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Tempatnya diParit Raja Batu Pahat berhampiran UTHM ( universiti Tun Hussain Onn ).t/kasih

    ReplyDelete
  17. salam tuan..
    sy bmnt utk sertai kurss tuan...
    mohon phak tuan berikn mklumn nnti ya..
    nie no fon sy 019 647 4949
    orisonconst@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Insaallah nanti saya akan maklumkan. terima kasih

    ReplyDelete
  19. Saya berminat, my email wskoo@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. as salam cikgu..sy amt berminat nk joint kursus..
    cikureza@gmail.com
    0129389284 che ku raizai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insaallah nanti saya maklumkan . Terima kasih.

      Delete
  21. as salam, saya baru terjumpa blog cikgu dan berminat untuk join kursus email saya hasanbharun@ymail.com 0193557116 Hasan Harun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih En. Hassan Harun. Nanti saya akan maklumkan.

      Delete
  22. Assalam cikgu..sy berminat nak join kursus yg dianjurkan itu..Tp lokasi atau tempatnya di mana? Boleh bg details.
    Ini email saya (sam_ok30@ymail.com) or (012-3655347)

    ReplyDelete
  23. Assalaamu'alaikum Cikgu, saya berminat untuk hadir ke kursus pembinaan kabinet dapur. Tolong maklumkan saya di email berikut: azhar.ariff@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih azharariff. Nanti saya maklumkan.

      Delete
  24. Terima kasih. Nanti saya akan maklumkan.

    ReplyDelete
  25. cikgu..sy berminat nak join kursus pembinaan kabinet dapur yg dianjurkan.sila maklumkan saya jika ada.terima kasih

    ReplyDelete
  26. Saya berminat cikgu. Boleh emailkan maklumat kursus anditkd@gmail.com. Tk cikgu

    ReplyDelete
  27. Sy berminat nk join kursus short terms. Contact no sy 0133113034. Tq..

    ReplyDelete
  28. Insaallah. Saya akan maklumkan.tq

    ReplyDelete
  29. Saya berminat nak join. Email sy mdyusofsaid@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Cikgu, saya berminat untuk ikuti kursus atau apa2 kelas jika ada nanti.. Mohd Farid Bin Ismail 0137747290 suepapag@yahoo.com.. tq cikgu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teri kasih tuan. Tuan boleh lihat dalam blog saya pada minggu ini. Ada kursus akan saya adakan pada waktu terdekat ini. Walau bagaimanapun insaallah saya akan hubungi. wasalam

      Delete
  31. Assalamualaikum Tuan, saya berminat untuk hadir ke kursus pembinaan kabinet dapur. Tolong maklumkan saya tarikh kursus pada tahun 2015. Email: afrie84@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  32. As-salam cikgu,,, sy pn berminat... Klu ada apa2 klas tlg hubungi sy... AHTAR.ALEE 0193129049... Tq:)

    ReplyDelete
  33. Insaallah tuan nanti saya maklumkan. Terima kasih

    ReplyDelete
  34. Berminat. Emel : hasnan76@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Terima kasih . Nanti saya akan maklumkan.

    ReplyDelete
  36. Saya berminat tuan emailkan mohamadjamalullail@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  37. salam. Insaallah nanti saya maklumkan. terima kasih

    ReplyDelete
  38. Salam Tuan..?
    Kursus dalam pembuatan "Kabinet Dapur" ada tuan? Jika ada sila email detail ke "kymresources@gmail.com". Terima kasih

    ReplyDelete
  39. Ncek Yus Mohamed , ada nanti saya akan emailkan.

    ReplyDelete
  40. Sy berminat.tlg email sy: fakrudin.daud@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  41. OK. Kursus akan dimulakan selepas raya. nanti saya akan maklumkan.tq

    ReplyDelete
  42. berapa baget yurannya.

    ReplyDelete
  43. Sy berminat.tlg email sy alexpangkat@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insaallah. Kursus akan dtg pada September. Nanti saya akan emailkan bila nak kursus. Tq

      Delete
  44. Sy berminat.tlg email sy alexpangkat@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insaallah nanti saya akan maklumkan. Tq

      Delete
  45. sy berminat tlg email aznuli6470@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Terima kasih atas sokongan anda. Nanti saya akan maklumkan pada tuan. tq

    ReplyDelete
  47. Tuan, saya berminat untuk belajar membuat perabot. Harap Tuan boleh email pada saya di boydfadzlee@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum tuan, saya berminat. email azmikhlas@gmail.com.

    ReplyDelete
  49. Berminat untuk sertai kursus bulan sept. Mohon email detail azirahs007@gmail.com. terima kasih..

    ReplyDelete
  50. Mohd Asyraf Rawi16 August 2015 at 20:02

    Assalamualaikum Tuan, saya berminat untuk hadir ke kursus. Tolong maklumkan saya tarikh kursus pada tahun 2015,2016. Email: asyrafrawi@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Nanti saya akan maklumkan.tq

      Delete
  51. Assalammualaikum, saya beminat untuk menyertai kursus boleh email detail
    abdrazakrazali@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. insaallah saya maklumkan kepada tuan.tq

      Delete
  52. Assalamualaikum tuan, saya berminat. email matfb77@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam. Insaallah nanti saya akan maklumkan.tq

      Delete
  53. ssalamualaikum tuan, saya berminat. email modal5637@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Salam tuan, emailkan sy juga bila kelas nk diadakan.. r84lan@outlook.com.. biasanya kelas berapa hari ya?

    ReplyDelete
  55. Salam tuan.. sy berminat utk sertai kursus membuat perabot dan kabinet..mohon email detail ke email sy Rithauddin@jkr.gov.my

    ReplyDelete
  56. Waalaikumsalam. Insaallah nanti saya akan maklumkan.terima kasih

    ReplyDelete
  57. السلام عليكم
    Saya berminat sertai kursus asas perabot kendalian tuan...email saya mijut77@hotmail.com

    ReplyDelete
  58. السلام عليكم
    Saya berminat sertai kursus asas perabot kendalian tuan...email saya mijut77@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. Sy pon berminat Cikgu..nanti maklum PD sy di zulzaihan.pesb@gmail.co.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Sila semak email tuan kerana saya akan mengadakan kursus pada 17hb.Okt.2015 nanti.

      Delete
    2. salam... boleh email ke saya untuk details krusus ke.. saifulkinoie@gmail.com

      Delete
    3. waalaikumsalam. Tuan boleh butiran lanjut dalan entry blog ini .T.kasih.

      Delete
  60. Salam...saya mencari pelatih yg telah tamat kursus yg di anjurkan pihak tuan utk praktikal di kilang saya di skudai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. kursus saya adalah kursus jangka pendek satu dua hari saja. Jadi pesertanya adalah orang yang bekerja dan bertukang adalah hanya untuk diri sendiri atau melayani hobi saja bukan orang yang mahir. tuan boleh hubungi giatmara atau IKM untuk mendapatkan pekerja.Tq

      Delete
  61. Assalamualaikum tuan.. Kursus untuk bulan november atau disember ada x? terima kasih

    ReplyDelete
  62. Terima kasih tuan. Kursus bulan Dis nanti ada tapi tarikh belum ditentukan . Nanti saya maklumkan

    ReplyDelete
  63. assalam tuan
    saya ingin join kursus disember.
    harap beri tahu tarikh tempat tempohmasa dan bayaran.
    trimakasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kursus akan diadakan pada minggu kedua bulan Disember. Insaallah nanti saya akan maklumkan.

      Delete
  64. Aslkm tuan sya berminat utk kursus ini harap boleh bg info di khairulazmi.15@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Salam tuan...kiranya dapat tuan email pada saya tarikh kursus untuk tahun 2016...tgh mencari masa yg sesuai untuk menyertai kursus tuan..email saya watabehoree@gmail.com...tkaseh

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.Tarikh untuk 2016 saya tak rancang lagi. Bergantung kepada permintaan. Rajin-rajinlah tuan melihat blog saya.t.kasih

      Delete
    2. Aslkm tuan saya berminat utk kursus ini. bagi 2016 ada buat kursus tak? harap boleh bg info di smartimpact.res@gmail.com

      Delete
    3. Waalaikumsalam.Saya belum lagi merancang untuk kursus untuk tahun ni. Masih sibuk dengan tempahan pelanggan.Insaallah nanti saya maklumkan.

      Delete
  66. Assalamualaikum cikgu, saya ingin sertai kursus hasilkan perabut. Email saya azimnasri27@gmail.com.my. Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. Nanti kalau saya nak buat saya akan maklumkan.Sekarang agak sibuk sebab menyiapkan tempahan.

      Delete
  67. Assalamualikum cikgu, saya berminat untuk menyertai bengkal yang cikgu jalankan. Harap boleh bagi keterangan lanjut mengenai butiran bengkel tersebut secrpat mungkin. Sebab dikhuatiri mempunyai masalah mengenai kekangan waktu dan tempat. Terima kasih.

    ReplyDelete
  68. assalamualaikum cikgu, saya nk tahu butiran mengenai bengkal ini. sebab saya duduk di perak. Harap boleh bagi info. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  69. assalamualaikum cikgu, saya nk tahu butiran mengenai bengkal ini. sebab saya duduk di perak. Harap boleh bagi info. Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. Kursus untuk tahun ini saya belum rancang. Insaalllah nanti saya akan maklumkan. T.kasih

      Delete
  70. Assalamualaikum cikgu, saya ingin sertai kursus hasilkan perabut. Email saya dcctrading@gmail.com sekiranya ada. terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insaalllah tuan nanti saya maklumkan.T.kasih

      Delete
  71. Sy berminat utk menyertai kursus.. ayiprenggo@gmail.com

    ReplyDelete
  72. As salam tuan..kursus untuk tahun 2016 ni sudah start ke?saya berminat untuk join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insaalllah saya akan jalankan pada bulan ogos nanti. Insaallah nanti saya akan maklumkan.

      Delete
  73. Assalamualaikum tuan, sekiranya kursus masih ada kekosongan, blh sy masuk tak ? Sy sangat berminat, no tel saya 0177637582

    ReplyDelete
  74. Assalamualaikum tuan, sekiranya kursus masih ada kekosongan, blh sy masuk tak ? Sy sangat berminat, no tel saya 0177637582

    ReplyDelete
  75. Assalamualaikum tuan, sekiranya kursus masih ada kekosongan, blh sy masuk tak ? Sy sangat berminat, no tel saya 0177637582

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Nanti saya akan maklumkan . T.kasih

      Delete
  76. Assalamualaikum tuan, boleh saya tahu tarikh sebenar kursus itu.

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum..boleh saya tahu tarikh sebenar kursus ini.Saya berminat untuk sertai.o tel saya 0177502522

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Saya belum tentukan tarikh tuan. Insaallah nanti saya akan maklumkan.T. kasih

      Delete
    2. No. Tel saya ada sebelah kanan dalam blog saya. Tk

      Delete
  78. Assalam.. nak tanye kursus pembuatan perabut ada kosong lagi tak

    ReplyDelete
  79. Assalam.. nak tanye kursus pembuatan perabut ada kosong lagi tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Sepatutnya saya nak buat kursus perabut ni pada 22hb. Okt.2016 tetapi oleh kerana ada jabatan yang ingin saya menjalankan kursus mereka segera maka saya terpaksa tangguhkan ke bulan Disember selepas saya balik dari umrah. T.kasih

      Delete
  80. Saya berminat cikgu.. Mohon maklumkan tarikh kursus seterusnya 0194517955

    ReplyDelete
  81. Assalamualaikum...jika ada kursus sila whatsupp 0105665147

    ReplyDelete